Χρήσεις

Το προϊόν προτείνεται σε σκύλους και γάτες με δερματολογικές διαταραχές και
συμπτώματα όπως ξηρό, θαμπό, εύκολα αποσπώμενο τρίχωμα και εφελκίδες.

Μπορώ να δίνω το VetoSkin συνεχώς;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το πρόβλημα. Αν το ζώο είναι υγιές και το δίνετε για να έχει το ζώο ένα στιλπνό και λαμπερό τρίχωμα, μπορείτε να χορηγείτε το προϊόν σε κύκλους, δηλαδή 10 μέρες το μήνα, ή μήνα παρά μήνα κ.ο.κ. Θα σας οδηγήσει η ανταπόκριση του ζώου.

Πότε να δώσω VetoSkin στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το VetoSkin για υγιή ζώα που όμως έχουν θαμπό, ξηρό τρίχωμα, με πιτυρίδα ή ο ιδιοκτήτης παραπονιέται ότι χαϊδεύει το ζώο του και το χέρι του λαδίζει. Επίσης, το VetoSkin προτείνεται σε ζώα με δερματολογικές διαταραχές, συμπληρωματικά της όποιας θεραπείας.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα;

Συνήθως, μετά το πρώτο δεκαήμερο υπάρχει ένα αποτέλεσμα που μπορείτε να το αντιληφθείτε «με το μάτι». Όμως, το δέρμα απαιτεί αρκετό χρόνο για να επουλωθεί και θα πρέπει να συνεχιστεί η χορήγηση, για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ακολουθήστε τις οδηγίες του επιβλέποντος κτηνίατρου.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search